Регистрация на търговски обекти и заведения

Как да станете партньор на услугата foodzone bg?

foodzone кани ресторанти и кафенета да си сътрудничат. За да се присъедините към услугата, трябва да попълните формуляр, намиращ се на http //www.foodzone.bg/merchantsignup.

Собственикът на търговския обект трябва да предостави следната информация:

1.Име;

2.Номер за контакт;

3.Електронна поща;

4.Името на ресторанта;

5.Град;

6.Адрес;

7.Официален уебсайт (ако не, тогава линк към страница в социалните мрежи);

8.Брой ресторанти;

9.Собствена услуга за доставка;

10.Ако е необходимо - коментирайте.

В края трябва да дадете своето съгласие за обработването на лични данни. 

Какво е необходимо, за да станете партньор?

В случай на положителен отговор, след изпращане на въпросника между услугата и ресторанта, се сключва оферта за предоставяне на услуги. Спазването на условията му е предпоставка за партньорство.

За да добавите изход за храна към услугата foodzone.bg, собственикът на търговския обект трябва да предостави на представителите на услугата информация за наличните ястия, техните снимки, цена и друга информация, която трябва да бъде съобщена на клиентите в съответствие с приложимото законодателство или споразумение.

Те трябва да отразяват режима на работа, името на ресторанта, теглото на ястието (в грамове), да правят кратко описание, да посочват категорията, цената, времето за готвене. Ако изходът за храна ще се достави самостоятелно, тогава приблизителната му продължителност и цена. В бъдеще е необходимо тази информация да се поддържа постоянно.

Foodzone.bg започва работа, след като ресторантът е предоставил необходимите материали и офертата е приета. Компанията може да прекрати договора едностранно, ако посочените в него изисквания не са изпълнени.

Служебни контакти?

Собствениците на търговски обекти, които искат да се присъединят към услугата foodzone.bg, трябва да изпратят имейл на rest@hrana.foodzone.bg. Служителите на фирмата ще отговорят на всички ваши въпроси. Тук можете да обсъдите и личните условия на партньорство.

Какви организации и ресторанти се присъединяват към Услугата?

Организации, регистрирани като юридическо лице или индивидуален предприемач, се приемат за сътрудничество. Компанията не разкрива ясни изисквания, на които ресторантът трябва да отговаря. Въпросите относно присъединяването към услугата се решават индивидуално въз основа на попълнен формуляр за кандидатстване. Ресторантът се задължава да предоставя само достоверна и пълна информация, която отговаря на законодателството на Република България.

Колко изгодно е да бъдете партньор на услугата за хранене на foodzone bg.

Да станете партньор на услугата foodzone.bg означава да получите входящ поток от нови клиенти. Той вече е популярен сред потребителите, а клиентската му база се разширява всеки ден.

По този начин foodzone.bg, от името на партньорите, поставя на своя уебсайт информация за ресторанти и кафенета, които са се присъединили към услугата, приема поръчки от клиенти и ги доставя директно на клиентите.

Услугите включват:

Поставяне на материали, получени от собственика на ресторанта на официалния уебсайт foodzone.bg;

Предоставяне на функционалност, която позволява на клиентите да правят поръчки, както и ресторантът да сключва договори за доставка с куриери в случаи, посочени в споразумението;

Маркетингови услуги за промоция на търговски обекти, състоящи се в предоставяне на куриерска отстъпка при доставка на ястия.

Допълнителните услуги включват предоставяне на таблет при поискване на ресторанта за работа със софтуера и фотосесия за създаване на снимки, които ще бъдат публикувани в услугата.

Заявление за партньори

Разработено е мобилно приложение за партньорски ресторанти на услугата foodzone.bg. Тя ви позволява бързо да управлявате входящите заявки - да ги обработвате и прехвърляте на доставчици, да се свържете с поддръжката и да видите историята на транзакциите.

Само активните партньори на услугата могат да използват приложението. За упълномощаване трябва да посочите данните за вход и парола, които участващите ресторанти получават по имейл от foodzone.bg.

Къде мога да изтегля приложението?

Приложението може да бъде изтеглено от Google Play, като напишете заявката за търсене „foodzone”. След това трябва да натиснете бутона "Инсталиране" и след няколко минути програмата ще е готова за работа.

В App Store няма подобно приложение.

Какви устройства можете да инсталирате?

Мобилното приложение може да бъде инсталирано на устройства, базирани на Android 4.1 и по-нови версии. Паметта на смартфон или таблет трябва да има поне 13 MB свободна памет. Програмата не е предназначена за собственици на продукти на Apple.

Сътрудничеството с foodzone.bg е добър начин за привличане на нови клиенти в магазин за храна, особено ако заведението няма собствена служба за доставка.

Собственик на ресторант ли сте ?

Присъединете се към нас и достигнете до повече нови клиенти

Само няколко стъпки, за да се присъедините към нашето семейство безплатно